Šta je IONICKISS?

IONICKISS četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađaja od zubnog plaka do 48% efikasnije. Plak je najveći neprijatelj naših zuba. To je sloj bakterije koji uporno prijanja na zube i uvek se iznova stvara. Zato je borba protiv njega ključna za naše zdravlje. Gde nema bakterija nema ni zadaha!

Ovaj proizvod dolazi iz Japana, zemlje koja je sinonim kvaliteta i tehnološke naprednosti i nosi sertifikat instituta u Tokiјu. Njena inovativnost ogleda se u činjenici da je ovo prva jonska četkica i jedina četkica koja se može koristiti i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvek i svuda. IONICKISS četkice za zube postoje u četiri boje koje će zadovoljiti ukus svakog potrošača.

Kako se koristi?

Nakvašenim prstom dodirnite Ionipad metalnu traku kako biste pojačali protok jona. Tokom pranja zuba, prst držite na Ionipad metalnoj traci.

Da biste skinuli nastavak četkice, jednom rukom držite četkicu, a drugom rukom laganim pokretom okrenite nastavak pri dnu. Novi nastavak stavite na metalnu iglu i okretom ruke ga učvrstite za četkicu.

Obzirom da je moguće da tokom upotrebe pasta za
zube, ukoliko je koristite, prodre u prostore između
nastavka i tela četkice, čistite glavu četkice i metalnu iglu kada god ste u mogućnosti

Pritiskom na Ionitest taster proverite stanje baterije.
Paljenje crvene lampice je pokazatelj da je četkca
spremna za upotrebu.

Koje četkice postoje?