FAQ

Ne. IONICKISS četkica za zube izgleda kao svaka obična četkica za zube. Razlika je u načinu na koji funkcioniše.

Čistite zube kao i sa sa klasičnom četkicom za zube, prateći uputstva vašeg stomatologa. Samo zapamtite da držite bilo koji prst ili dlan na metalnoj traci ručke. Ovo je neophodno za aktiviranje jona za uklanjanje plaka

Mnogi korisnici prijavljuju novi osećaj čistoće zuba već nakon nekoliko pranja, a naročito pušači. Vaš stomatolog može primetiti da vam zubi izgledaju glatkije i čistije, a potreba za dubljim čišćenjem i poliranjem može biti smanjena.

IonicKissova baterija proizvodi izuzetno mali, suptilan, protok negativnih jona koji u dodiru sa pozitivnim jonima plaka dovode do eliminacije istog.

Možete, ukoliko želite. Dejstvo jona, u sadejstvu sa pljuvačkom, dovoljno je da ne bude neprijatnog zadaha. Ukoliko volite ukus paste, možete je koristiti. U suprotnom – uštedite novac i koristite IONICKISS bez paste za zube.

Naravno! IONICKISS poboljšava uklanjanje plaka pomoću jona, a samim tim njen efekat dopire do mesta koja su teško dostupna običnim četkicama.

Apsolutno! Pored toga što u ponudi imamo dečiji model, napominjemo da ukupna struja iznosi 10 ~ 50 mikroampera. Ljudsko telo ne može detektovati ništa što nije makar 500 puta veće od toga, stoga je IONICKISS potpuno bezbedan proizvod.

Naravno, prvo se konsultujte sa svojim lekarom. Struja u bateriji je toliko mala (10 ~ 50 mikroampera) da je praktično nepostojeća. Naravno, naravno se konsultuje sa svojim lekarom pre nego što započnete sa bilo kojim novim režimom terapije ili lečenja.

Ne. Kada baterija istekne potrebno je da kupite novu četkicu.

Ni ugrađena baterija, niti bilo koji deo IONICKISS četkice za zube ne sadrži štetni metal ili bilo koji drugi opasni materijal, tako da ga možete odložiti zajedno sa svojim smećem. . Ako želite da uklonite bateriju iz bilo kog razloga, kao što je zadovoljenje lokalnih zahteva za deponiju, može se lako ukloniti pomoću odvijača. Obratite pažnju prilikom upotrebe bilo kog ručnog alata.

Nema preciznog odgovora, ali baterija je napravljena da pri upotrebi od 15 minuta dnevno traje najmanje godinu dana, možda i duže. Pritisnite dugme LED indikatora i ako crveno svetlo svetli, baterija je u redu. Efikasnost drugih delova proizvoda može se smanjiti, međutim, preporučujemo zamenu četkice svake godine, a nastavka po potrebi.