ionpa_baner

IONICKISS IONPA

ELEKTRIČNA JONIZIRAJUĆA četkica za zube

donosi potpuno novi i jedinstven koncept održavanja dentalne higijene korišćenjem električnih četkica za zube. Kombinujući snagu jona i soničnu tehnologiju obezbeđuje unapređeno iskustvo čišćenja zuba.

IONPA je prva četkica koja se može koristiti i bez paste za zube. Ukoliko ipak želite da je koristite sa pastom, potrebna je manja količina od uobičajene za isti efekat potpuno glatkih i čistih zuba.

Zašto IONPA?

Zasnovana na bazi rezultata dobijenih tokom 40 godina istraživanja i iskustva u proizvodnji četkica za zube IONPA je nastala u želji da se unese inovaciju u oblast dentalne higijene. Dentalni plak je za zube povezan pomoću pozitivno naelektrisanih jona koji se prirodno nalaze u pljuvački. IONPA četkica svojim jonizirajućim dejstvom menja njihovo naelektrisanje, čime prekida vezu između plaka i zuba, slabi plak i čini njegovo odstranjivanje veoma jednostavnim.
ionpa_feature
ionpa_feature2

Snaga jona i soničnih vibracija

IONPA je uvodeći tehnologiju zasnovanu na korišćenju jona promenila “pravila igre” u segmentu električnih četkica za zube. Čak 22.000 vibracija u minuti u kombinaciji s jonskom tehnologijom koja depolarizuje i slabi vezu između plaka i zuba, lako uklanja plak nežnim četkanjem. IONPA pruža efikasno čišćenje koje je nežnije i pogodnije za desni i osigurava čak 196% bolje uklanjanje plaka sa zuba i ispod linije desni u odnosu na obične četkice za zube.

Zašto je IONPA četkica pravi izbor?

Superiorna dentalna higijena – studije dokazuju da IONPA četkice efikasnije čiste plak sa zuba i ispod linije desni – čak 196% bolje u odnosu na standardno pranje zuba običnom četkicom.

Pametna za vas – vaša IONPA pamti posledni režim rada koji ste koristili. Takođe poseduje tajmer koji će vas na svakih 30 sekundi tokom dvominutnog rada podsetiti na idealno vreme potrebno za pranje zuba.

Svuda sa vama – dimenzije i kompaktni dizajn čine je idealnim članom svakog nesesera, džepa ili torbe i omogućavaju da vam uvek bude pri ruci.


Koliko često treba menjati glavu četkice?

Doktori stomatologije preporučuju menjanje četkice za zube najmanje svaka 2 meseca.

IONPA četkice koriste IONICKISS Flat zamenske glave četkice.

ionpa_karakteristike

KARAKTERISTIKE

  • Jonska tehnologija
  • 22.000 soničnih vibracija
  • Antibakterijska vlakna glave četkice sprečavaju taloženje bakterija do 24h nakon upotrebe.
  • Pametni tajmer pauzira svakih 30 sekundi, tri puta tokom svake dvominutne sesije, kako bi vas podsetio na preporučeno dvominutno optimalno vreme pranja zuba.
  • Dva režima rada Clean / GumCare. Svaki put kada se četkica pokrene, pamtiće poslednji korišćeni režim.
  • Može se koristiti čak i bez paste za zube!
  • Koristi jednu zamenjivu  AAA bateriju.
  • Dimenzije: 16,9 x 1,9 x 2 cm (sa poklopcem)
  • Težina: 50g (sa baterijom)