uv-case

IONICKISS UV CASE

UV kutija za četkice + četkica sa mekanim vlaknima

UV kutija za četkice za zube, patentirana od strane japanskih stručnjaka, obezbeđuje sigurnu zaštitu i sterilizaciju svakog dana – kako od spoljnih uticaja, tako i od nevidljivih čestica koje su opasne po naše zdravlje.
UV lampa koja se nalazi unutar kutije uklanja i do 99.9% virusa i bakterija sa glave četkice tokom 7-minutnog procesa čišćenja, obezbeđujući vam efikasnu zaštitu pre svakog pranja zuba.

IONICKISS jonizujuća četkica za zube medicinski dokazano uklanja čak i stare bakterije i oslobađa od zubnog plaka do 48% efikasnije od obične četkice. Ovo je prva jonizujuća četkica i jedina četkica koja se može koristiti čak i bez paste za zube, što je čini dostupnom uvek i svuda.

 

Kako se koristi?

Nakon pranja zuba IonicKiss ili nekom drugom četkicom, odložite četkicu u predviđeni prostor UV kutije i zatvorite poklopac.

uv-case 1a

UV lampa unutar kutije će po zatvaranju poklopca automatski započeti proces čišćenja u trajanju od 7 minuta, prilikom čega se efikasno uklanja 99% virusa i bakterija.

uv-case 2

Kada se 7-minutni ciklus UV sterilizacije završi, lampa će se automatski ugasiti i time označiti da je četkica dezinfikovana i spremna za novu upotrebu.

Vaša UV kutija za četkice je uvek spremna za korišćenje pomoću dva režima punjenja – pomoću USB kabla, kao i pomoću dve AAA baterije.

Obezbedite sebi efikasnu zaštitu i sterilizaciju četkice za zube svakog dana pomoću IonicKiss UV kutije.

uv-case 4